FII PREGĂTIT pentru SITUAȚII DE URGENȚĂ!

27 February,2023 - BY admin2

FII PREGĂTIT pentru SITUAȚII DE URGENȚĂ!

In ultimii ani suntem martorii unei intensificari ale situatiilor de urgenta de tot felul, atat pe plan international cat si pe plan local.In astfel de situatii limita cateva secunde pot schimba totul,iar reactia rapida si educata a celor afectati este esentiala pentru supravietuire.

 

In acest context, Departamentul pentru Situatii de Urgenta (DSU), in parteneriat cu Asociatia CivicNet a lansat Platforma Nationala de Pregatire pentru Situatii de Urgenta- https://fiipregatit.ro/

 

DSU este institutia care coordoneaza serviciile de interventie de urgenta din Romania.Asociatia CivicNet, fondata de fosti bursieri ai programului GovITHub, dezvolta in continuare solutii digitale gratuite de utilitate publica.

 

https://fiipregatit.ro/ a devenit sursa de informare pentru a ajuta cetatenii sa inteleaga mai bine riscurile si pentru a-i informa asupra masurilor de prevenire si comportamentului pe care sa-l aiba in diferite situatii de urgenta de amploare sau dezastru. Eforturile DSU din ultimii ani vin in adresarea obiectivelor tematice stabilite in planul de actiune privind eficientizarea sistemului national de raspuns in situatii de urgenta si au o componenta integrata de digitalizare care faciliteaza informarea publica.

 

Comments (0)


Leave A Reply

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.