Comunicat 18 mai 2020

COMUNICAT

18 May 2020

”Dragi concetățeni,

Vă aduc la cunoștință ca am lansat platforma digitală de servicii online oferite de Primăria Chitila. Aceasta este funcțională și o găsiți la adresa web: https://serviciionline.echitila.ro.

"Platforma Cetățeanului" este un pas în plus spre o administrație publică locală transparentă, responsabilă, adaptabilă, dinamică, orientată către eficiență. Acest proiect înseamnă, în primul rând, flexibilitate și ușurință pentru dumneavoastră, care astfel veți putea derula operațiuni specifice prin intermediul dispozitivelor conectabile la Internet, fără stresul timpului, drumurilor sau al cozilor.

Prin intermediul acestei platforme, va fi posibilă emiterea a numeroase documente cu semnătură digitală, precum avize, certificate, adrese, răspuns pentru petiții, autorizații, cereri și multe altele.

Fiind o versiune pilot, această interfață oferă momentan servicii de bază, urmând a fi adăugate și alte servicii online, pe măsură ce se va realiza interconectarea tuturor softurilor și crearea unei baze de date comune a Primăriei Chitila.

Cum părerea dumneavoastră contează întotdeauna, nu ezitați să ne trimiteți sugestii și recomandări, în perioada care urmează.

Al vostru,

Emilian Oprea”