Termeni si conditii
VIZITAREA ÎN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI

În nici o circumstanta Primaria Urziceni nu poate fi responsabila pentru pierderi de natura directa sau indirecta rezultate din sau legate în orice fel de folosirea sau gradul de performanta ale serviciilor puse la dispozitie prin acest site, a acestui site web sau site-uri web în legatura cu acesta.

1.  Utilizare Improprie si Raspunderi
1. 1  Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciul numai în scopuri legale. Utilizatorul se obliga ca:
a) nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;
b) nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul "negarea serviciului". Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor pot fi actionati în instanta, civil si penal;
1.2 Utilizatorul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze Primaria Urziceni în justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului sau a retelei de comunicatii a Primariei Urziceni a Internetului de catre utilizator, cât si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite în vreun fel sau provocate direct de Primaria Urziceni ca urmare a încalcarii sau ignorarii de catre utilizator a acestor termeni si conditii.
1.3 Plata tuturor cheltuielilor aditionale în legatura cu folosirea serviciului, inclusiv acelea pe care furnizorul de servicii telefonice sau Internet le-ar putea solicita, intra în sarcina utilizatorului.

2. Conexiunea la alte Retele sau Terte Parti
2.1  Serviciul poate fi folosit de catre Utilizator pentru a afla diferite informatii afisate de catre Primaria Urziceni pe WEB, pentru a face legatura cu alte Retele sau site-uri web din lume, iar Utilizatorul se angajeaza sa respecte politicile de utilizare valabile în acele retele sau site-uri. Utilizatorul accepta starea de fapt ca Primaria Urziceni nu controleaza aceste site-uri, nu este responsabila si nu isi asuma nici o obligatie în ceea ce priveste alte site-uri, orice link din alte site-uri sau continutul acestora.
2.2  Orice includere de link-uri spre alte site-uri sau retele este facuta numai pentru ajutorul Utilizatorului si nu implica sprijinirea de catre Primaria Urziceni a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul acceseaza acele situri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.
2.3  Primaria Urziceni nu garanteaza ca serviciile sau continutul furnizate de terte surse sunt acceptabile si disponibile în orice parte României. Daca Utilizatorul acceseaza alt continut sau servicii de pe site-uri ale unor terti, Primaria Urziceni nu este responsabila pentru respectarea de catre utilizator a legilor locale sau a altor acte normative în vigoare în acele tari.

3. Informatii personale
3. 1 Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca Primaria Urziceni are dreptul de a insera numele si alte informatii cu privire la utilizator, rezultate in urma utilizarii serviciului de catre utilizator, într-o baza de date computerizata în urmatoarele scopuri:
a) pentru utilizarea acestor date de catre Primaria Urziceni în scopuri statistice si de îmbunatatire a serviciilor;
b) în scopul prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor;
3.2  Scopurile în care Primaria Urziceni poate utiliza aceste informatii si persoanele carora le poate fi oferita sunt conforme Regulilor de confidentialitate:

4. Generalitati
4.1 Modificari ale acestor termeni si conditii - Primaria Urziceni poate modifica acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Utilizatorul personal. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta Utilizatorului prin afisare pe site-ul web la www.primariaUrziceni.ro . Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.
4.2 Forta Majora - Primaria Urziceni nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute în acesti termeni si conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate în afara controlului sau, incluzând dar nelimitându-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor retele sau a altor autoritati competente de care Primaria Urziceninu este responsabila.
4.3  Jurisdictie - Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre Primaria Urziceni. Prin accesarea acestui site, Utilizatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate în concordanta cu legile României, iar Utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a tribunalelor României. Acest site web poate fi accesat de oriunde în România si de peste hotare. Primaria Urziceni nu ofera nici o asigurare ca continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari în afara României.
5. Utilizatorul accepta sa adere la acesti termeni si conditii
Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea Serviciului de catre utilizator implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.

Reguli de confidentialitate
Primaria Urziceni poate detine informatii despre Dvs., pe care ni le-ati oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de înregistrare, contract etc.). Aceste informatii pot include, printre altele, numele Dvs., adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile noastre, informatii ce rezulta in urma vizitarii site-urilor noastre, si orice alt fel de informatie în legatura cu modul in care utilizati serviciile noastre.
1.  În ce fel poate utiliza Primaria Urziceni aceste informatii personale?
Informatiile despre Dvs. pot fi folosite de noi doar în scopuri asociate furnizarii serviciilor Primariei Urziceni, cum ar fi:
1.2  Oferirea de servicii catre Dvs.;
1.3  Solutionarea cererilor, întrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre Dvs.;
1.4 Realizarea de statistici si studii privind activitatea Primariei Urziceni si a directiilor/serviciilor subordonate;
1.5 Contactarea Dvs. (inclusiv prin posta, e-mail, fax, mesaje text, pager sau telefonic) în legatura cu serviciile puse la dispozitie de Primaria Urziceni sau în legatura cu produse si servicii ale unor terte parti atent selectionate, care credem ca ar putea fi de interes pentru Dvs. (în afara de cazul în care ati facut o cerere scrisa sa nu fiti contactat în acest sens);

2.  Distribuirea informatiilor despre Dvs.
2.1 Primaria Urziceni se angajeaza sa nu distribuie aceste informatii despre Dvs. catre terti decât în cazul în care acestia sunt direct implicati în solutionarea sau desfasurarea activitatilor în cauza.

ÎN CAZUL ÎN CARE NU SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII SI REGULI DE CONFIDENTIALITATE, VA RUGAM SA NU FOLOSITI ACEST SITE.


Copyright © 2008 - PRIMARIA MUNICIPIULUI URZICENI , TOATE DREPTURILE REZERVATE
Imaginile si articolele video din prezentul site sunt supuse legilor dreptului de autor. Orice reproducere este interzisa fara acordul proprietarului acestora.

---Pentru o vizualizare optima aveti nevoie de Mozilla Firefox 3 sau Internet Explorer 8  ---

Info primarie
Activitati in derulare

Documente publice
Consiliul Local
Urziceni
CONSILIUL LOCAL
PRIMAR
DOCUMENTE PUBLICE
ADRESE UTILE
SPCLEP
D.A.S Urziceni